Cesta
Anotace: cesta lemována jest,,,,
Ploužím se chodbami,
nevím kudy kam, cesta se line
já po ní utíkám.
Konec v nedohlednu,
mračna se stahují, já nic nevidím
můj osud se brzy naplní.
Záblesk světla mě oslnil,
vyved z temnoty, mého ducha osvobodil,
a vše zapečetil.
Komentáře (1)
Komentujících (1)