Anotace: Zeleň umírá a my pomalu s ním.
Člověk je z toho smutný,samá negace a někdy neví kudy kam.Jenže nás přibývá,chceme si svítit,prát v automatkách,jezdit autem a bohužel si nakupovat spoustu nepotřebných věcí.Jakpak to s námi asi bude dál?
13.12.2009 19:03:00 | stravla
Dobré téma. Přírodě dáváme na frak a ona nám to jednou vrátí...
06.12.2009 13:49:00 | poustevník Jirka