O České republice
Země Česká krásná je,
my jsme rádi že tu je,
všichni co tu žijeme,
pěkně si zde vedeme.
I když někdy zazlobí,
přes to nás to nabudí,
bouřky,blesky,záplavy
krásy naší Pálavy.
Jaro,léto,podzim,zima
všechno z toho je tu prima,
i když zrovna neni hej,
v létě všechno bude nej.
V zimě to tu bude děs,
nezůstane ani pes,
všichni domu zalezou,
a až v létě vylezou.
Komentáře (0)