Krmelec
Na zádech batoh
k lesu sněhem šlapu
stopy za mnou vítr zametá,
v lese se zklidní
jen kolem stromů
bílou kreslí mapu
a do korun stromů
se každou chvíli zaplétá.
Jdu ke krmelci,
kolem se shluklo
stádo srnek plachých,
teď rozprchly se
do všech stran,
potichu batoh otevřu,
kaštany kolem rozsypávám,
víc nečekám
a rychle cestou zpět
zas k domovu se dávám.
Přečteno 701x
Tipy 25
Poslední tipující: Markéta Hl., Juraj Hrom, Kapka, WAYWARD, Pevya, Mbonita, hašlerka, Psavec, Bíša, Jarka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)