Pampeliška II.
Anotace: ..................
Čím dál více se mi odhaluješ
v mém ateliéru plném snů
těch jedinečných okamžiků
kdy kapky potu
tečou po mém čele
na mých rukou
stále zůstává
prach z barevných kříd
sleduji tě
jak květinku v rozkvětu života
pampeliško
stojím před tebou
mlčím
sám si připadám nahý
když se dotýkám papíru
do kterého proniká život
z prašných kříd
vzpomínám na velké mistry
co přede mnou stáli
pana mistra
Edgara Degase
mám divné pocity
ve své ruce
jak kdyby vedl mou ruku…
mistr impresionista
Přečteno 361x
Tipy 26
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., Cassée Moteur, dream in emptiness, labuť, Psavec, Lenullinka, Denael, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)