Svítání
Anotace: díky za každé svítání
pro ranní úsvit červánků
pro první píseň skřivánků
pro něžné modré oči
co se z nich hlava točí
pro rosu v trávě
zrození prvního paprsku
co slunce porodilo právě
pro příjemné snění
ukryté do uzlíku
pro něžné polibky
a láskyplných díků
pro jedno vyslovené jméno
svítání budiž oslaveno
Přečteno 378x
Tipy 36
Poslední tipující: Mates.21, Kapka, Zorenka Ježková, s.e.n, jaroslava anna, Zefi, Elza511, Pevya, Házté, Miroslav Možný, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)