kapky
Anotace: když prší. Jenom zlomek, kapička deštivých pocitů ve slovech
pohledy z oken
choulívám do záclon,
když zavřenými víčky
si kreslívám mlhavou
siluetu slunečného nebe.
jen kapka za kapkou,
horizont bělavý
štiplavě zebe
a pouhou
představou na kůži
v chlad kapek pohrouží
i mysl rozhýčkanou
Přečteno 367x
Tipy 7
Poslední tipující: Pevya, Morgenstern, Any 4, lucajda89, pamp_elka, CULIKATÁ, Sima
Komentáře (4)
Komentujících (4)