V obrazech světů okolních i Ty máš to svý místo předem najitý...:) -S-
15.07.2010 11:22:00 | Skywalker
Barevný je svět
z tvých vět se na mě dívá
když pomalu se stmívá
kochám se, neztrácím víru
klaním se tvému stylu
ST!
14.07.2010 21:03:00 | hašlerka
jsi pohár
křišťálově čistý
co zrcadlí i expresionity
v duši renesance
v očích fauvistické hrátky
z předzahrátky tvé
jsem udivena
oslněna
jak futuristka co dívá se
zblízka do slunce..
ST
14.07.2010 13:09:00 | Mbonita