Je to absolutní pecka opět s filosofickým přesahem. Tvoje básně si vytisknu, díky.
25.11.2010 08:13:00 | Unyle Pěl
Zdravím tě vetřelče ukrytý nachvíli ve stromu,nikdy nebudem tak čisti,abychom se mohli podívat ve stromu směrem nahoru,do výšin stoupat po letokruhů jeho duše,jestli tě nechá,zůstaň uvnitř jednoduše.Určitě vím,že pan Doubek mění špínu v kyslík,tak neboj se nechat pročistit.
Držím palečky a posílám ti STéčko (Supr tip) mě jsi tím přpoměla mého pana Bůčka.Snad si ho nenecháš a pošleš dále,ono se ti vrátí košatější a zářívější.
25.07.2010 08:47:00 | Danger
Vítej na Liter.cz!
Než jako taková básenka mi to přinde maličko balada, abo jistý příběh, člověka a přírody... ovšem je to pěkné a celkem dobře se mi Tvé dílko četlo.
22.07.2010 21:42:00 | NikitaNikaT.