Ulom si kus svý duhy!
Anotace: Vždyť to dělá každej.
Ulom si kus svý duhy,
zelený, modrý, či všechny její pruhy.
Nastav dlaně, připrav uši,
a taky kus místa ve svý duši.
Červenou vem a obleč ji nastokrát,
žlutou též a můžeš malovat,
Duhu složenou z barevných stvolů,
co jsou jen když prší a svítí slunce. Spolu.
Přečteno 392x
Tipy 24
Poslední tipující: Robin Marnolli, Víla, Live to fight, komantytapel, Bíša, Já Esther Ruth, jedam, Cagi, Milásek, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)