Anotace: Zlatý opar spal si k hrudi hory přitulen. Rozprchl se ráno hrát si v jasně modrý den. Však zůstal po něm vlahý stín v úbočí skal starých. Osamělá pak v myšlenkách skrytých, hora tiše pláče do pustin. (Hora, Michail Jurjevič Lermontov)
Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)
Krásna,a rovnako upokojujúca ako pohľad na zelené konáre stromov v rannom opare hmly :)
16.08.2010 18:32:00 | Terulienka
krása má mnoho podob, jen rozluštit pár... Jsem ráda, že ty jsi část té krásy našla
14.08.2010 19:25:00 | její alter ego