Anotace: inspirace jedním z mých četných cyklovýletů, melancholie pozdního léta
Čas zastavit se nedá a každý rok nám jeden křížek přidá. Krásně vyjádřeno. ST!
03.09.2010 09:37:00 | Tamara
Je to vlastně, jak píšeš... jakmile se přehoupnou prázdniny... začně podzim, skončí září a jsou tu Vánoce, další konec roku ... jak ten čas neúprosně běží a lidé stránou.
02.09.2010 09:36:00 | NikitaNikaT.
melancholie? A co bys potom říkal, kdybys z toho kola žuchnul jako já :o)))...ST!
18.08.2010 22:01:00 | hašlerka
Kuš! Jakýpak pozdní léto, já se ještě nebyl letos koupat a ty přijdeš s vánoci.
18.08.2010 21:20:00 | Zasr. romantik