Co takhle....kopu, kopu, na to tata
vykopal jsem bednu zlata
soused čučí za vraty
hned se chopí lopaty
vezmu bednu, dám jí dál
bych tu díru zahrabal
soused zmizel za rohem
s batohem a se zlatem
kouknu na tu díru s hlínou
holt budu dřít nouzi s bídou...
18.11.2010 19:59:00 | Sladkalu
Na zahradě lezu po čtyřech a
koušu -- plivu,
koušu -- plivu,
koušu -- plivu,
koušu -- plivu,
koušu -- plivu,
koušu -- plivu,
protože nemám na sekačku trávy,
jelikož nemám na zahradě
ropu,
ropu,
ropu,
ropu,
ropu,
ropu.
08.10.2010 00:45:00 | Špáďa
íá sem tam kopu..
sem tam pridam vrt..
potom..sem tam slopu..
ponevac..mam
prt!
27.09.2010 22:23:00 | Bean
Doporučuji:
Učit se
Učit se
Učit se
a poté
Vrtat
Vrtat
Vrtat...
23.09.2010 19:39:00 | Mario de Janiero