listopadová
Anotace: zase jednou něco podzimního
podzim serval stromům listí
slunce uslo v šedých mracích
nesmíš si být ničím jistý
jinak srdce vykrvácí
podzim bolí vítr pláče
nebem táhnou hejna ptáků
kraj je chladnou vodou smáčen
skřípou kola starých vlaků
venku v dešti pohleď na ně
mrznou smutné holé stromy
vem do dlaní moje dlaně
v dálce zase slyším hromy
šeptám rty co chutnaj slaně
že se jednou všechno zlomí
Přečteno 556x
Tipy 19
Poslední tipující: dream in emptiness, James Libustka, fidgetypoet, šuměnka, Jana M., Jiná, Kapka, CULIKATÁ, Gabrielle, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)