jsi jen část snu
co rozhrne tmu
na hraně dne
když svítá v Serengeti
voda z napajedla
tráva po přeháňce v buši
kdo netuší tvou krásu
člověčí
neví
co jsou dny...sluneční
ST
09.11.2010 18:48:00 | Mbonita
Slov tesaných zde s elegancí,
já myslím, že jsi tady lvicí,
jich náboj skrýváš nejen v srdci...
a další trumfy pod čepicí.
Ne, nejsi plachá jako zebra,
z níž ohlodaná zbudou žebra,
když nestihne se k boji sebrat.
Jen hrdě pni, co skrývá "the bra"!
09.11.2010 18:42:00 | Špáďa
Ty budeš vším, čím chceš být
zebrou i plachou laní
z paprsků slunce život pít
tam v Serengeti za svítání
ST!
09.11.2010 18:35:00 | hašlerka
Jsi vším, jsi v koloběhu,radostná i bez úsměvu,uvnitř i vně,tak jak to má být...co dál? Máš můj Stip:-) Dík
09.11.2010 15:55:00 | zvířenka