Slečna Zima
za tónu notových klíčů
nedbale plynoucích vzduchem
ve starém sadu dozrálých lásek
čekám na poslední podzimu list
a pak i já na čas ulehám
Za šumu vodních ptáků
do modře snového peří
posledni zrnko písku času
bledým úsměvem mrtvých očí
odívám se já v zimu
Přečteno 477x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)