Anotace: Narkotická, věrnější než tkáně ve formalínu.Starý tanec, staré téma, od roslin k člověku.
Chtěla bych jednou aspoň na chvíli vidět svět tvýma očima - spoustu věcí vidím do podrobností, ale celek nějak mi uniká a já se v něm ztrácím. Ty vidíš možná obojí - celek i detail - ale chápeš ho jinak, asi jako se liší vidění lidské a včelí.
08.03.2006 14:16:00 | Alea - kometa kdovíco přinese