Už chci teplo!
Nemám ráda zimu!
Chci tvojí konejšivou víru
Chci na břehu řeky se brouzdat
Chci po dlouhých večerech se loudat
Z vedra padat únavou
A pozorovat oblohu modravou
Chci vidět ptáky a trhat vlčí máky
Jak plástvě medu
Až tak sladký jsi
Letní dne ty chybíš mi!