Lidová chřipka
Když máš chřipku,
Tak nebul
Dej do misky
Pár cibul
Ty, pak do rohu dej
Tam kde ležíš
Více nepomohl by Ti,
Snad ani Ježíš
Na horečku vezmi párkrát
Paralen
Uvidíš, bacil
Musí z těla ven
To nejsou bláboly,
Věř mi !
Vypoť se a pro příště
Sobě ponaučení vezmi.
Že cibule na sebe
Váže viry.
Za pár dní
Budeš zase čilý....
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Květka Š., synanceia
Komentáře (4)
Komentujících (3)