Anotace: .....jen taková blbůstka.....střípky dnešních dnů.....roztěkané myšlenky :-)
Víkend tu bude zase co by dup a bude vám hej:-))).Mně se týden vždy obrátí ani nevím jak:-)).
31.01.2011 21:16:00 | CULIKATÁ
tam je zima krásná.. stejně jako jaro, léto , podzim..
Tam v těch kopcích a nížinách poseté čímkoli je nabíjející..
31.01.2011 21:01:00 | zelená víla
Tvé blbůstky jsou radost pro duši
a zima přejivost Tvých slov už vážně neruší...
31.01.2011 20:22:00 | šuměnka
Kytka...Tentokrát ne. Nic nebudu slibovat, ale snad se zadaří a možná se uvidíme. Jestli půjdou vzkazy, tak se domluvíme. :-)))
31.01.2011 20:18:00 | Tamara