Anotace: ...
Moc pěkně přibarveno
celé toto obdobie,
a tempery, paleta farieb prírody tohto času,
črtajú svoju vlastnú matnú krásu
ST
04.03.2011 14:23:00 | Kapka
snad bílá někde na horách
svou krásu v lesích maluje
do barev choulí zimní zpěv
Za okny tulí se sluníčko
a hřeje lidský dech ST
21.02.2011 11:07:00 | Tanzania