To bude procházka jedna báseň a návrat bude hřát doteky a rozpálením jistě víc, než kamínka:)
24.02.2011 16:14:00 | CULIKATÁ
poslouchej šum i ticho
objevuj jara příchod
opoj se vůní borových vzdechů
obejmi stromy pro útěchu...
24.02.2011 13:50:00 | šuměnka
už bych chtěla
poledne rozžhavené doběla
kvetoucí kopretiny
vodní mlýny bosých nohou
koberec jahodový
voňavý jak náruč...
sluneční obruč kolem pasu
jo chtěla bych hřejivou krásu..
St
24.02.2011 11:14:00 | Mbonita