Nemilčák
Kdysi centrem radosti býval,
Nejvíce dětmi ožíval,
Pak vše pavučina času zahalila,
A rybník daleko od zájmu povalila,
A tak plakal a pomalu zarůstal,
V nepřehlednou džungli dorůstal,
Jen věrní u něj stojí,
Jen věrní to ví,
Ti se ničeho nebojí,
A stále se v něm koupají…
Komentáře (0)