do kostelů na lavice
do vinic dubové sudy
do řek na pramice
do opery dudy
do pecí oheň
do dětských postýlek hračky a filozofie
jen tak projdi se borem
obejmi strom tu mohutnou sílu energie
když náhodou půjdeš kolem.
Parádní zakončení ST! ta síla energie je cítit i z Tvé básně ..jen stromy se pořád někde kosí pro nové parcely a výhodné obludné obchodní střediska..
06.03.2011 10:46:00 | xoxoxo
Vyznání stromům, jejich síle,kráse a moci -
Stromy jsou nezbytností země,
kéž nikdy nepřijdeme o ně.
Báseň hodně působivá.
06.03.2011 08:05:00 | s.e.n
ano, pro tu ušlechtilost arboristu miluji
ten stromům rozumí, a energie z nich mu tělem kolují :)
06.03.2011 07:38:00 | šuměnka