Každý jeden Den
Odraz,
v záplavě raních červánků,
probouzí nádherný Den,
z hvězdného spánku.
Jako cukrová vata ze stánku,
pluje stádo mračných beránků,
po větru,
bez cíle....
Pohlížejí na krásnou zem,
kde slunečnice točí svou korunu za sluncem,
kde ptáci zpěvem trylkují,
všichni Den oslavují.
Rozmanitost tvarů,barev,
miliony má vrstev
zem,i každý jeden Den.
Nechť i ten,
nejniternější život budiž pochválen.
Ať slunce,či déšť,
teplo,zima,
každá vteřina žití dojímá.
Nelze zabít Den.
On vždy se ubrání,
má své nekonečně jiné,každoranní,
po bledé noci zmrtvýchvstání.
Přečteno 327x
Tipy 33
Poslední tipující: Cataliina, H.I.L., la loba, Juan Francesco de Faro, Tamara, Jiná, teniska, střelkyně1, modrá..., labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)