Anotace: .. první jarní oheň v lese... aneb báseň trochu pohanská (indiánská)
A helemese, stručnost na kost, objevila se.
Tady ty morkové záležitosti mám moc rád.
28.03.2011 15:10:00 | René Vulkán
jo jo - už zítra vystoupám doufám na Sivecké lúky a Jaro privitám i zavzpomínám ;-) na toulky ...
25.03.2011 17:06:00 | Romana Šamanka Ladyloba