Anotace: Sledoval jsem večer můru a vtom se mi na jazyku zrodila slova... Nedokonalé a amatérské...
Myslím, že pointa dílka se spíše hodí do úvah. Ale když už je to báseň, myslím, že když se snažíš o verš, měl by být úplný. Není dobré dávat postupný rým, protože kazí celkový dojem. Ale není to až tak špatné ;o).
Tip máš celkově za pointu i slohovou úpravu, ale kdyby tam nebyl verš, který jsi tam dal jako poslední, asi bych netipovala...
S úctou a přestaň s černými myšlenkami!
Leedram...
16.07.2011 11:39:00 | Leedram