pro chvilku snění
přišla jsem si zpět
za tebou mezi řádky
Pro chvilku snění
pro úlet do pohádky
krásné a čisté
jako Svět.........
jen mít tak koště
a moci se proletět :O)))
23.08.2011 09:27:00 | Nút
Pohoda se z veršů line,
život s nimi lehčej’ plyne...
Až zas půjdu létem bosý
zavítám i do rákosí,
pak ulehnu do trávy
(sušit budu nohávy).
03.08.2011 20:59:00 | Špáďa
dúfam,že sa nezmeniš
podľa Tvojich básní vravím
len to čo treba opeliš
nevyhreš ma,já vim...
25.07.2011 10:53:00 | džemo
Dej pozor sestřičko moje milá,
aby ses zase moc nezasnila.
U vás rybník máte na každém rohu
s vodníky, co tahají za nohu.
20.07.2011 13:58:00 | Mourek
... /nejen/ pro chvilku snění ... s přírodou do souznění ...:-)
Moc milé básnění ...
20.07.2011 08:28:00 | Bambulka