Brzy
Anotace: ze včerejšího večera, nepřijde mi nějak zvlášť dobrá nebo povedená, ale musel jsem ji napsat, a když už je napsaná, bylo by mi jí líto... a třeba v ní někdo něco najde
se zasyčením zapadlo slunce když se
naposledy
odrazilo od nejvyšších kohoutích hřebenů
je brzo
večerní paprsky se srážely
na oknech
už brzo
na nich zas bude jen mráz
jak tehdy
za obliny světce Mikuláše se schovával večer
po proudu přichází zas noční chlad
dnes dřív než dřív
vždycky o něco dřív
dnes bez tebe
je tu zima
Přečteno 505x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, Bernadette, CULIKATÁ
Komentáře (0)