Jelenovská hora
Anotace: Hora nám poskytuje vše, co přes rok nemáme v rovině Hané.
* * *
V plášti barvy prosluněné pouště
hotel přijal nás vlídně a rád,
do pokoje vešlo s námi slunce
a začalo příjemně nás hřát.
Přepychem hotelu pohoda začíná,
břízky pod oknem a různá květena
s lesem kolkolem až k nebi se vypíná.
Podzimní příroda kroky nám povede
kobercem mechovým přes listí spadené,
nad hlavou tušíme konturu jelena.
Chodíme krajinou duhově zbarvenou
z kopce do kopce, není zde rovina,
horou valašskou, štědrou Jelenovskou.
* * *
Přečteno 441x
Tipy 31
Poslední tipující: Holis, vodnař, carodejka, Lucijena, strašidýlko-střapatý, Maryje..., Kapka, isisleo, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)