Anotace: Trochu poetická hříčka, trochu nezvyklá personifikace, spouta lásky ke stromům...A vítr ve větvích
Být tichým stromem, však větvičkami ševelit ve větru. Stát u cesty, nábřeží, u opuštěných stavení...jen zlehka se dotýkat světa a dávat dávat, donekonečna dávat pokud to půjde kyslík.
Být stromem je obětavé a zároveň velmi důstojné...
24.02.2006 13:29:00 | Sunny