SLANÁ SLZA
Kapky které prší z mraků
rosa co se leskne jitrem
pramínek jak teče z lesů
potok větrem nosí směr
říčka menší nežli cesta
přehánka co přinesl den
vločka bíla padlá na dvůr
kaluž v parku z dětských her
rybník živý plný písku
bouřka svítá ostrým bleskem
jezero nesoucí sluneční paprsek
vodotrysk pro krásu všem
mořské vlny letící k nebi
vodopád pro vláhu světa
hrnek vody na napití
slaná slza, lidských těl!!!
Komentáře (3)
Komentujících (2)