Mám ráda sluníčko
co na nebi hřejivě svítí
Mám ráda to zlaté kolečko
co vzbudí všechno jarní kvítí
Mám ráda kapky deště
snášející se lehounce k zemi
Mám ráda nebesky stříbrné nitě
které vše k životu probudí
Mám ráda svit měsíce
který má své pomocníky
stříbrné hvězdičky na tmavé obloze
svítí nám na cestu i na chodníky