Rýhy ve skle
Anotace: možná se to nedá pochopit po jediném přečtení, ale snad v tom něco najdete...jak se říká:,, Co tím chtěl básník říct?"
Stíny hlídající cesty,
Jenž vítr zafoukal,
Křídla nočních můr,
V kalužích zvíří kal,
…
Mráz zná kouzla jinovatky,
Lesklé v záři chladní ranní,
Symfonii celé ze skla,
Krystalové bílé paní,
…
Závan vánku chladné noci,
Třpytící se dálné hvězdy,
K jejich vrcholům táhnoucí se,
Klikaté vratké cesty,
…
Křivé rýhy ve skleněné,
Dynastii plné víry,
Sílící paprsky slunce,
Dopřávají eutanázii,
Komentáře (1)
Komentujících (1)