já mám oči kurtyzány...co ztratily smysl pro romantiku...
a hvězdy jsou vážně opilé...mírně řečeno...
laciná krása ukradla oblohu....děkuju , že mluvíš mi z duše ...
jsem zpět...bohužel jinak než dřív....
ale Tebe mám pořád rád holka..:)
05.01.2007 22:36:00 | Favi
už se točí, jen to chce brát z té lepší stránky...jenom blázni se radujou, pryč s normálama!!!
a nejsem si tak docela jistá, jestli se ti hlavinka točila z myšlenek, mě se na silvestra točila z jinejch věcí!:))
03.01.2007 21:53:00 | Trdlo
Rozárko, ségro štěněcí!!!:)) právě naopak! Svět se točí jen a jen pro nás, beznadějný snílky, věř mi! Nebuď smutná, anebo se odsmutni, ať se můžeme odškrnout zase na delší dobu ze seznamu smutnejch, to je přece naprd...
s tím znásilněným nebem máš pravdu, já pozlátkám taky neholduju, ale jednou za rok...proč ne...i když my letos byli o prskavkách...:)haf haf, kní kní...
usměj se!
03.01.2007 21:39:00 | Trdlo
jejky. dneska asi nějakej divnej. básničky mi přijdou nějak posmutnělé. nebo je chyba ve mně.. těžko říct... ale romantika se přeci neztrácí :) kuk .. úsměv. alespon trošinku, rózinko :)
03.01.2007 19:34:00 | Zamilovaná do nezamilované doby