Jaro
Jaro je tu,
div světa krás,
Slunce svítí zas a zas,
pole se rozpíná po celém kraji,
stromy se probouzí ze zimního spaní.
Luční kvítí na stráních kvete,
rozpíná se a zdobí široké okolí,
tráva a zeleň si z vesela kvete,
a včeličky květy pilně pylují.
Stromy se probouzí a začínají žít,
květy svými nám věrně napomáhají,
ptactvo se vrací a zvesela nám zpívá,
že jaro je zpět a nový život i mláďatům též začíná.
Komentáře (1)
Komentujících (1)