Anotace: ...svět je v rozpadu...a já jsem v něm nešťastná...
Mám takový sen,
přečkat noc i den.
Někde mimo realitu,
tam, kde není kimberlitu.
Na místě, kam nikdo nechodí,
kde lidská pýcha jen závistí marodí.
Tam pole modrých chryzantém,
a kočky žijí v devátém.
Je to jen sen, já vím…
Ale proč mám se ho vzdát?
Jen proto, že mi ho nikdo nechce dát?