Nevěřte
Anotace: Inženýrů máme dost! Pravých vědců je málo.
V záři zákonů přírodních věd
cítí mnozí jistotu a bezpečí.
Různě se však chová náš svět
a zaslepená víra pranic objeví.
Snad se toho opět někdo zhostí -
zavítat pod svícen, ke zdroji,
do šedavého stínu pochybností -
a přinese odtud teorii svoji.
Bádejte, snažte se, i pro cenu útěchy
Vykašlete se na všechny ohrnuté nosy.
Však Galileo také neslavil úspěchy
a přece se Země točí kolem své osy.
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Sýkorka07, hanele m., Tanecnice
Komentáře (4)
Komentujících (3)