na většině území Evropy
od Pyrenejí až po tropy
se plazí
na délku se vejdou do metru
někdy i tři v hnědém svetru
a bývají i nazí
je to prý zcela neškodná ještěrka
dlouhá jak běžná baterka
a zákon nad ní bdí
a on se snaží
mrštný není
být hadem možná se to změní
nelehký život bez nohou
a děti pomohou ??
kdepak jsou to smradi
co ještě rádi
snad že jim
sem tam někdo tahá vlásek
ještě ho chytnou za ocásek
a ten se zlomí
naštěstí
zatímco mrak si nebem pluje
regeneruje
a dorůstá mu do původní délky
(od prdélky)
ovšem ty jeho pochoutky
žížaly slimák
ba i hlínovrtní červy
a hlavně hmyz co si jen tak leze
brouzdá meze
křičí
krovky ze mě servi
a jen tak pro tu zajímavost
né že by se někdo ptal
dá se splésti s malým drakem
též se z vejce vyklubal
Měl by jsi zvážit dráhu pedagoga...Tvůj výklad by děti bavil.:-))
07.11.2012 08:35:15 | Lenka Krásnodvorská
Vyučovací hodiny by musely být max. 10ti minutové,déle s dětmi nevydržím..:)
07.11.2012 08:36:48 | poeta
mě to rozesmálo. ten styl, kterým jsi to napsal. :D
06.11.2012 23:49:02 | CCGREE