Anotace: ...Trochu pozdní opěvování krás jara...(Z technických důvodů chybí u některých sloves "a")
Do kapsy hluboko,
do práce daleko,
řidičák v nedohlednu.
Revolver pod židlí,
v koutech hmyz bezkřídlý,
jídlo snad v jednu.
Stříkačka s nemocí,
změní stav emocí
Vedlejší účinek:
BLEDNU
Vodu zas přinesou
v tom hnusnym plastu.
"Polyethylentereftalát"
(Jako bych neměl dost chlastu)
Do kapsy daleko,
do práce hluboko.
Vítejte v systému,
co je jen na oko.
Dodatek: (Nemoci na předpis)
A důkaz?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sněží