Možná loni vysypala
všechny sněhové zásoby...
co měla, to všechno dala...
teď podivné je období...
dnes zlatý déšť jsem v ČB u cesty kvést viděla...
a větev bezu černého je zeleně napučená... :o(
19.01.2007 21:19:00 | Cecilka
:-)))...tak ted nevím RBD buď je snížek(fuj) v Brdech, nebo je to Drb :-)))
19.01.2007 18:21:00 | isisleo
... Tvé střevo není slepé ... je poesií vedené a dlouhé ..
... chi ...robot NOR ... asi to vědí i norci
19.01.2007 09:05:00 | Marcella