žlutý kontainer
pokud jsou lesy
plíce naší země
tak malý lesík
zelená se ve mně
větve shazuje
a někde v té velké pračce vzduchu
mýtina
darem slunce v suchu
a na ní víla
co svůj um
dnes tají
a možná díky ní
sny se zdají
pokud jsou korálové ostrovy
nadějí
a lidé s živly
bez proher
bitvy svádějí
pak já se přidám malým gestem
budu pěšky
chodit městem
pokud je listí kůží naší
kam prach usedá
ptáci
déšť
tak na své paži
motýlů chci hejna
a dotekům těm
rytmus vnést
Přečteno 379x
Tipy 14
Poslední tipující: ZILA78, M.V.Jung., Amonasr, Miriska, Avola, Aťan, La Ragazza con Bandiere Ceche, Inna M.
Komentáře (4)
Komentujících (3)