List
Nejhezčí ze všech když padneš na zem
starostí dávné zmizí pak rázem
vykouzlíš krásu z šedivých cárů
změní se rázem v změť barev a tvarů
v posledním letu lapajíc po dechu
než dojdeš cíle a skončíš na mechu.
Přečteno 487x
Tipy 2
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)