......rozkrojená slunečnice
od ucha k uchu
úsměvem...........sluneční semínka zrale padají
smíškové malí
smutek si balí
zavazadla kvapem
sýkorky úsměvy roznesou....jupíííí.Ji.
21.01.2014 16:03:45 | jitoush