Anotace: Jaro,léto,podzim,zima... všichni potřebují obětí.
Sněhové vločky na kůži
Vůně květů na jaře
Letní vánek v ouškách
Podzimní listí v očích
Roční období
Mající každé z nich své kouzlo
V zimě se tulíme
Je nám chladno
Potřebujeme zahřát
Obětí je to pravé ořechové
Na jaře se tulíme
Slunce svítí
Je nám smutno
Ze vší krásy rozkvetlých stromů
Ze všech vůní a rozvinutých poupat
Potřebujeme obejmout
V létě se tulíme
Jsme rozpáleni žárem velikým
Naše touhy jsou silnější
Než kdy jindy
Obětí nás zahřeje, vnitřně
Na podzim se tulíme
Příroda hraje barvami
Listy padají ze stromů
Máme pocit samoty
Obětí nám dá jistotu
Obětím vyjadřujeme pravou lásku.
Tuli tuli :3 :D
Obětím vyjadřujeme pravou lásku... hezky řečeno :)
02.04.2014 16:03:01 | Aiury
Mno, byl to pokus o volný verš, zalíbil se mi jen na ten daný okamžik psaní tohoto pocitového rozpoložení :)
02.04.2014 16:05:04 | SmallGeorge
Jsem si říkala jak to, že se to nerýmuje :) Ale pěkné :) I když volnému verši moc "nefandím" :) Ale tohle je takové... osobní, takže... :)
02.04.2014 16:13:24 | Aiury