ano, ta příroda nám dělá starosti, aspoň mě...a nahání strach...
chraňme ji, jak jen je v našich silách...
hezky jsi to napsala, milá takova...m
09.01.2021 19:30:09 | mapato
nynější počasí sice zrovna zimu připomíná, ale uvidíme dál. Sice se už těším na jaro, ale ať je pořádná zima se sněhem a mírným mrazem aspoň do konce února, takové to zimojaro nebrat... Hezká básnička :-)
19.01.2016 16:50:48 | Jenda P.
Když uměle zasněžují sjezdovky, tak třeba až postaví více jaderných elektráren, tak budou zasněžovat i pole, ono to pak všecko roztaje a budou povodně.
23.02.2014 18:47:31 | J's ..