Anotace: Teď už nás nic nezastaví
Ze své hlavy smažem data
v hrnci páry ubude
přirozená autorita
v zárodku se vyklube
Zbožným exterminátorem
čistku rádi provedem
tohle je dost dobré pane Bdělý ;)
09.05.2014 22:37:36 | xoxoxo
dík za supr komentář...moc mě potěšilo,že je to jiný,o to mi právě jde...uchopit to za jiný kule...hééé!
09.05.2014 22:29:11 | Párek Bdělý
.....zajímavá je Tvoje báseň...taková jiná.....píseň....která splývá
s jednotou....ten závěr se mi líbí....možná,až se tím naším "mozkovým"
centrem stane srdce,tak se to projeví na všem kolem.....Rozum bez srdce
je jako rostlina bez vody....usychá ve své omezenosti a "šťavnatý" vzlet
je tatam......Tedy....vzhůru do rovnovážného stavu....alespoň se pokusit,
chtít,opájet se nadějí změny do souznění....Ji.
09.05.2014 21:29:14 | jitoush