Na vlnkách v bezvětří
modravých přílivů
a měsíčních bouří
v zátiší odlivů,
na pískovitém dně
v objetí tichosti,
hluboko v širé tmě,
v kráse bezelstnosti
Oceánu duší
a Moře srdcí pěn,
tam o zle netuší,
tam je Ráj zachráněn ...
To je zvláštní, kolik lidí hledá ráj.... možná všichni? :-)
Vytvořila jsi líbezný obraz, Aiury :-)
21.05.2014 09:59:08 | Pamína
...je dobře,že je někde místečko,kde o zle se netuší.../úsměv/.Je nadějná
báseň Tvá.Ji.
20.05.2014 22:29:50 | jitoush
fejn pohled do dálky na křídla racků (možná bych tam misto pískovitém dal písčitém)
20.05.2014 15:07:00 | poeta