Anotace: ...
devět je bez tří
...konec roku
pomalá oslnivá loučení
opadá do listí deštivá samota
vzpomínky
prázdnota
někde mám fotku
snad kniha nedočtená
kdy byla ...kde
v rychlosti...rozostřená
když jsem jí míjel
v podloubí historických ozvěn
kdysi tu mládl
sám Pan čas
jinak se slova rodila
a světlo vzácným by se zdálo
...
to kdybych prošel se a hledal
to věčné nepoznané deja vú
obrysy, tón či barvu očí
chuť slzy..
...sice mi v Tvých verších probleskuje září a ono je teprve léto,ale
nevadí....melancholicky zasněná je Tvá báseň...líbí.....Ji.
28.07.2014 22:45:35 | jitoush