O VODĚ
Anotace: ...z lesních studánek
Tvořena kapkami
jak vodopád myšlenek
zahřeješ
osvěžíš
zevnitř i
navenek
stékáš se do naha a
nikdy se nestydíš
zakotvit tvá snaha
hluboko do lidí
z moře si rozplétáš
bouřlivé copánky
obřích vln zanecháš
i když máš
dvě stránky
když protékáš hrdlem
cítím jak miluješ
když vysychá studánka
soucítíš
lituješ
zalévám tebou
pocity ticha
vše neživé probudíš a
v náruči vítá nás...
...pravda,skryta
na dně
studny
Přečteno 459x
Tipy 11
Poslední tipující: Danger, jitoush, Rozina, Robin Marnolli, Amonasr, Aida, Bufik, Jort, Frr, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)